fbpx

Tagly-sticker ideale oplossing voor horecazaken

PAPIER EN ELEKTRONICA VERENIGD

Interactief drukwerk

Verrassend. Origineel. Innovatief. Maar bovenal: interactief en resultaatgericht. Door NFC in drukwerk te integreren combineren wij de kracht van papier met online media.

Wat is NFC?

NFC, voluit Near Field Communication, is een draadloze verbinding waarmee u via een chip makkelijk én veilig informatie uitwisselt met andere voorwerpen met een NFC-chip. Denk maar aan smartphones en betaalsystemen.

Een groot voordeel van NFC is dat de chip standaard ingebouwd is in bijna alle smartphones. U hebt dus geen extra hardware nodig om een zogenaamde NFC-tag te lezen*.

Maar het wordt pas echt interessant als u weet dat wij NFC-chips perfect kunnen integreren in papierproducten zoals naamkaartjes, tickets, stickers, affiches, spandoeken, verpakkingen en POS…Hoe werkt het?

Als u met uw smartphone een ander voorwerp met een NFC-chip aanraakt, dan wordt er informatie uitgewisseld. Belangrijk om weten: de informatie kan enkel binnen een straal van 10 centimeter van het ene voorwerp naar het andere verzonden en ontvangen worden. Dat maakt van NFC een veilig systeem dat zelfs voor betalingen geschikt is. Door het integreren van deze chips in papierproducten creëren we letterlijk "interactief drukwerk".

Hoe te gebruiken *Android: open NFC app
. * iOS 11: installeer en open NFC app

Creatieve mogelijkheden

De commerciële mogelijkheden met NFC zijn eindeloos. De technologie zal binnenkort dan ook niet meer weg te denken zijn.

Enkele voorbeelden van interactief drukwerk met NFC:

  • naamkaartjes die rechtstreeks linken naar uw website, contact- of reservatieformulier, bedrijfsfilm of promo video.
  • uitnodiging die rechtstreeks linkt naar eventtickets of inschrijvingsformulier.
  • kaartjes die rechtstreeks linken naar productinformatie of aankoop.
  • ...

Bent u op zoek naar een originele en interactieve invalshoek voor uw drukwerk? Of speelt u met een concreet idee? Contacteer ons dan gerust! Wij zijn pionier in België die de NFC-techniek in print machtig zijn. Met onze expertise leiden wij alles in goede banen en zorgen wij voor een perfect eindresultaat.

Contactloze oplossing voor uw horecazaak

Aanpassingen in de horecasector en het dagelijks leven na corona zullen nodig zijn. Wij denken mee! Onze innovatieve Tagly-sticker is de ideale oplossing. Klanten kunnen met hun smartphone contactloos via NFC een (gepersonaliseerde) sticker scannen en zo online uw menukaart bekijken. Er worden geen menu's doorgegeven met risico op besmetting. Er zijn zoveel creatieve toepassingen. Interesse? Wij staan klaar om snel te schakelen. Neem vrijblijvend contact met ons op via +32 494 30 80 74

De innovatieve oplossing voor de horeca